注册帐号

[我的音乐] 非常适合结婚用的歌——————不能停止对你的爱

歌曲背景  
盛产童话故事的北欧,当地时间2010年6月19号全球的目光都聚集到瑞典的首都斯德哥尔摩,因为这一天在那里举办了一场公主维多利亚与平民韦斯特林的世纪婚礼,据报道全球共有5亿人共同见证这次婚礼。因为门不当户不对,公主与平民间的爱情故事也颇有周折,但是最终仍然走进了婚姻的殿堂。(8年前,瑞典维多利亚公主在妹妹玛德琳公主的介绍下,加入了健身教练韦斯特林的俱乐部,没有想到两人竟然渐生情愫并发展成为男女朋友。虽然在他们感情发展之初,连瑞典国王在内的许多人都不看好他们。而来自平民阶层的韦斯特林还成为上流社会的讥笑对象:他的凡夫打扮以及乡郊口音。但是经过几年的精心培训之后,这位驸马显然已经达到了瑞典皇室的标准.)Darin以此为背景专门创作的这首《Can’t Stop Love》在这种场合中听起来就别有味道。总之,很动听的一首歌,并且祝福天下最纯真的爱情!

Can't Stop Love

We stand here today,together as one

You brighten my days just like the sun

When everything around is like stormy weather,

We always survive cause were in this together

Whoever said that we could never hold on,

Doesn't know I found my star

(Baby you are my star)

And now I'm happy I stood up for so long

Baby this is where our story starts

I can't stop, can't stop this love

No matter what they say I love you

I can't stop, can't stop, I love you no matter what they say

I love you

They said this love was the impossible kind

But we were strong enough to fight for this life

I can't stop, can't stop this love

No matter what they say I love you

Now i'm carried away because I've opened arms

You're here to stay, deep in my heart

They said that we couldn't, but we did make it work

And nothing could stop us, not even two different worlds

I can't stop, stop,

No i can't stop

I can't stop, stop,

No i can't stop...

今日,我们一同站在这里

你仿佛太阳般照耀了我的生活

当周围的一切如同暴风骤雨时

我们总是能幸存,因为我们在一起

我们总是能幸存,因为我们在一起

谁曾说过我们不能长久

他是不知道我找到了我的明星

宝贝,你就是那颗耀眼的明星

此时,我高兴地久久站立

宝贝,我们的故事由此开始

我无法停下对你的这份爱,没有办法

无论别人如何闲言碎语,我爱你