注册帐号

[欧美流行] I Cry-Shayne Ward

————————————————————————————————————————————————

话不多只想分享我喜欢的歌

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册帐号

评分

xw719 + 10 + 10 不错,我喜欢!
Vicky〃 + 30 + 30 瞎子,要歌不

好歌!我喜欢!

I CRY——Westlife

U said goodbye.你说再见。
I fell apart.我感到自己崩溃了。
I fell from all we had.我失去了我们所拥有的一切。
To I never knew.我从来不知道。
I needed U so bad.我如此迫切的需要你。
U need 2 let things go.我需要让一切成为过去。
I know,U told me so.我知道,你曾经告诉过我。
I've been through hell.我在地狱中徘徊。
To break the spell.想打破这个魔咒。
Why did I ever let U slip away ? 为什么我会让你走掉?
Can't stand another day without U.我忍受不了没有你的日子。
Without the feeling.没有感情的日子。
I once knew.我体验过。
I cry silently.我无声地哭泣。
I cry inside of me.我的心在哭泣。
I cry hopelessly.我绝望地哭泣。
Cause I know I'll never breathe Ur love again.因为我知道我永远也不会再拥有你的爱了。
I cry ! 所以我哭泣!
Cause U're not here with me.因为你不在我身边。
Cause I'm lonely as can be.因为我十分孤独。
If U could see me now.如果你现在能看到我。
U would know just how.你会知道我现在怎样。
How hard I try.我是如何努力去尝试。
Not 2 wonder why.尝试不再问为什么。
I wish I could believe in something new.我希望我能够相信一些新事物。
Oh please somebody tell me it's not true(Oh girl).有人告诉我那不是真实的。
I'll never be over U.我永远有无法忽视你。
If I could have U back tomorrow.如果明天我能让你回来。
If I could lose the pain & sorrow.如果我能够忘记痛苦和悲伤。
I would do just anything.我会做任何事。
To make U see.以让你知道。
U still love me.你仍然爱着我!

评分

Vicky〃 + 18 + 20 补的专业,

这歌我非常喜欢。
虽然老了。
不过还是很好听`
听下
真不错,我很喜欢,旋律优美
很好听   楼主继续传
超级喜欢,多拿点好歌出来分享!
这人看起来像小贝!!!